SOAL JAWAB

SOALAN 1. Kenapa kita perlu standby kan 20 USD dalam wallet Royal Q ?

JAWAPAN 1. Ini antara part paling penting. Ia di panggil GAS FEE, tanpa gas fee ini, robot Royal Q kita tidak akan bergerak dan di sini juga lah sharing profit antara kita dan Royal Q berlaku. Setiap keuntungan yang berjaya, 20% akan ditolak pada setiap keuntungan. Sebagai contoh, jika kita dapat PROFIT 1.00 USD, 0.80 SEN USD untuk kita dan 0.20 sen USD untuk Royal Q.

SOALAN 2. Berapa modal paling minima untuk invest di Royal Q ?

JAWAPAN 2. Modal paling minima yang disarankan ialah 150 - 180 USDT, tidak termasuk caj aktivate robot 120 USDT.

SOALAN 3. Apa yang dimaksudkan COPY TRADE di Royal Q ?

JAWAPAN 3. COPY TRADE adalah satu sistem yang membolehkan penguna Royal Q meniru atau mengikuti secara automatik pengguna Royal Q yang lain yang mahir dalam trade, berdasarkan prestasi dan pilihan yang tersenarai dalam ruangan butang circle.

SOALAN 4. Keuntungan atau PROFIT yang kita perolehi semasa trading masuk ke mana ?

JAWAPAN 4. Setiap keuntungan atau PROFIT yang di jana akan terus masuk ke dalam akaun HUOBI masing-masing di dalam ruangan USDT. 

SOALAN 5. Adakah modal kita akan hangus jika market jatuh ?

JAWAPAN 5. Tidak, modal kita tidak akan burn atau hangus atau hilang jika harga pasaran jatuh merundum, ia tidak seperti forex.

SOALAN 6. Adakah coin ini patuh syariah ?

JAWAPAN 6. Ada perbezaan pendapat mengenai perkara ini,  tapi kami berpegang kepada pengerusi penasihat majlis panel syariah SC & BNM Datuk Dr Md Daud Bakar, seperti yang dinyatakan dalam video beliau.

SOALAN 7. Berapa lamakah Royal Q sudah berada di Malaysia ?

JAWAPAN 7. Royal Q bertapak dalam market Malaysia pada bulan April 2021. Namun sudah berada di dalam pasaran selama 4 tahun.

SOALAN 8. Bagaimana cara untuk memilih memilih coin yang bagus ?

JAWAPAN 8. Tiada istilah bagus atau tidak. Semua coin adalah bagus dan berpotensi tinggi untuk menjana keuntungan. Namun pergerakan market sahaja yang menghalang robot Royal Q menjana keuntungan berdasarkan coin2 yang kita pilih dalam trading. Market bukan kita punya. Ia bergantung kepada penawaran dan permintaan. 

SOALAN 9. Jika saya memperkenalkan robot Royal Q ini kepada orang lain, adakah saya akan menerima apa-apa imbuhan ?

JAWAPAN 9. Ya ada. Pihak Royal Q ada memberi insentif kepada pengguna yang memperkenalkan user baru untuk menggunakan robot ini. Terdapat Affilate System Rewarding. Untuk penerangan lebih terperinci, anda boleh rujuk kepada orang yang memperkenalkan robot ini.

SOALAN 10. Bagaimanakah cara nak withdraw duit dalam Royal Q ?

JAWAPAN 10. Segala keuntungan trading yang berlaku akan terus dimasukkan ke dalam HUOBI exchanger secara secara auto di ruangan USDT.

SOALAN 11. Bagaimanakah cara nak withdraw duit dalam HUOBI ?

JAWAPAN 11. Cara withdraw duit dalam HUOBI, ada disediakan di VIDEO TUTORIAL di dalam web ini. Anda boleh rujuk pada video yg disediakan.

SOALAN 12. Adakah duit kita selamat di HUOBI ?

JAWAPAN 12. HUOBI adalah TOP 10 dalam dunia crypto. HUOBI adalah menjadi salah satu pilihan utama exchanger dalam dunia crypto, ditambah lagi dengan ciri-ciri keselamatan yang sukar dipalsukan atau di ceroboh pihak lain menjadikan HUOBI salah satu exchanger yang selamat. Jadi duit anda dalam HUOBI berada dalam keadaan selamat.

SOALAN 13. Bagaimana cara untuk menambah MODAL TRADE dalam HUOBI ?

JAWAPAN 13. Cara untuk menambah atau topup modal dalam HUOBI sangat mudah. Kami ada sediakan dalam VIDEO TUTORIAL dalam web ini.

SOALAN 14 - Berapakah kadar tukaran 1 USDT dengan RM ?

JAWAPAN 14 - Kadar tukaran adalah mengikut harga pasaran pada ketika itu iaitu di antara RM4.20 - RM4.50 setiap 1.00 USDT.

SOALAN 15 - Boleh tak kalau kita nak bayar sewa robot Royal Q secara BULANAN ?

JAWAPAN 15 - Tidak boleh. Bayaran sewa robot Royal Q adalah 120 USDT untuk SETAHUN. 

SOALAN 16 - Jika saya join robot Royal Q ni ada jaminan Profit ke ?

JAWAPAN 16 - Tiada jaminan profit dan juga tiada pulangan tetap (ROI). Royal Q ni real trade bukan nya SKIM CEPAT KAYA yang janjikan pulangan yang berlipat kali ganda. Dalam Dunia Trading Kripto, Floating itu normal, Profit itu Rezeki. Di Royal Q, kita akan gunakan robot sebagai alat (tools) bagi membantu kita trading menggunakan teknik DCA (Dollar Cost Average), dalam bahasa mudahnya, bila market jatuh, robot akan membeli (buy) pada harga lebih rendah, turun lagi beli lagi dan begitu la sampai habis layer yang telah kita setting di dalam robot. And then, bila market naik semula robot akan jual (sell) by layer, price naik sikit sell dan begitu la sampai habis layer untuk sell. So, secara logiknya tak perlulah korang nak tunggu naik pada harga asal untuk dapatkan profit.

SOALAN 17 - Selamat ke jika saya ingin melabur di Royal Q nie ?

JAWAPAN 17 - Lately, ramai juga yang bertanya soalan ni. Maklumlah banyak sangat pelaburan2 yang scam di luar sana. Ok gaiss, biar saya terangkan beberapa fakta berkenaan Aplikasi Royal Q ni ye. Anda nilai sendiri nanti.

1) RoyalQ nie adalah aplikasi robot trading. Tujuan untuk membantu anda trade di platform Huobi. Jadi, Royal Q bukan tempat untuk melabur. Robot Royal Q hanya alat (tools) membantu anda trade je.

2) Modal untuk anda trade tu pula disimpan di dalam wallet Huobi anda sendiri. Bukan disimpan di Royal Q. So bermakna, anda tak perlu risau andaikata Royal Q ni tutup atau pun gulung tikar sekali pun modal atau duit anda tu tetap berada di dalam wallet Huobi masing-masing. Royal Q tak boleh ambil sesen pun.

3) Huobi ni pula adalah antara Bank Kripto terbesar di dunia. So, ibarat macam anda simpan duit di Maybank atau CIMB la. Selamat ke tak selamat ?

Ini antara fakta yang wajib anda tahu jika anda berminat nak mula trade gunakan robot Royal Q. Tolong baca dan fahamkan ye gaiss. Selepas itu, anda decide lah sendiri.